Tudod,
van aki némán ül,
van aki megőrül,
van aki tűr,
és van aki elmenekül,
de néha van aki küzd,
és néha van aki nyer,
ha kell belehalok,
de nem adom fel!

Nevetnek rajtam,
mert más vagyok mint ők,
De én is nevetek rajtuk,
mert mind ugyanolyanok.

2012. március 29., csütörtök

Lassú visszatérés

Sziasztok!
Bocsi mindenkitől ,hogy nem írtam de nem voltam igazán jól. A boxomat megnyitották pár napra rá pedig kiszabadultam a steril börtönből egy másik szobába ami már úgy mondd félsteril ami már sokkal tágasabb van fürdőszoba ABLAK és kilehet menni sétálni a folyosóra meg úgy sokkal szabadabb az egész. Bár elég ramatyul voltam az utóbbi hetekben semmihez nem volt kedvem csak feküdtem és néztem a tv-t aztán jöttek a fájdalmak eggyik nap a fejem másiknap a hátam a lábam a kezem szerintem már nem is volt olyan hely ahol ne fájt volna. Csontvelő viszgálat is aminek ugye a dormikum a fénypontja szerencsére nem káromkodtam csak énekeltem de ,hogy ez alatt az egy két hát alatt mi minden történt szerintem ennyi minden ez alatt az egy év alatt nem történt mióta beteg vagyok. Van jóhírem iss azért ... elkezdtem enni még éjszaka is éhes vagyok mondjuk még nem érzem magam túl erősnek de majd minden rendbe jön . :) És NE AGGÓDJATOK!ha nem írok vissza csak egyzserre nemtudok 300 fele figyelni.

2012. március 1., csütörtök

kimaradások... :/

Sziasztok mindenkik :) !
Bocsika ,hogy nem írtam megint de elég zsúfoltak voltak a napjaim végre elmúlt a torokfájásom ... ennek nagyon örülök meg a sejtek is elkezdtek szépen  felfele menni ma már .. 220 volt a neutrom vagyis 0.22  500 nál pedig kinyitják a boxot végre  ( vagyis 0.50-nél) és akkor már nem kell steril kaját enni végre már annyira kívánom a rántott húst krumplipürével meg a meleg szenyát meg a többi finomságot :)
Azért van rossz hírem is egy két napja mindig fáj a fejem meg mellé jön a kis vukk is... :/ meg a pocim is fáj de szerencsére ezekre is tudnak adni gyógyszert meg lassan most mikor már közel vagyok a célhoz kicsit hisztisebb vagyok szerintem ez a bezártság teszi ... :/ de majd csak elmúlik szép lassan minden és olyan leszek mint régen :)

Nagyon szépen köszönöm még egyszer azoknak akik segítettek nekünk . Már folynak a munkák a szobámmal kapcsolatosan már hétfőn mennek csinálni a műanyag ablakot meg ajtót utána pedig jöhet a festés meg a parketta . :)
Mára ennyi , megpróbálok írni minnél többet csak nem mindig van kedvem elővenni a laptopot meg stb..
Nah pusziii:)

2012. február 23., csütörtök

Újra itt...

Sziasztok mindenkik.
Bocsi hogy megint nem írtam de nagyon fáj a torkom meg a szám  meg néha mindenkit a pokolba kívánok... beszélni sem tudok meg enni se és inni se a gyógyszert azt az egy szemet is úgy küzdöm le a torkomon mint akit ölnek előtte félórás felkészüléssel és utána félórás visítással Mondjuk kapok fájdalom csillapítót folyamatosan meg ha kérek is adnak még plusszba attól egy kicsit kómás vagyok és ha tehetem alszok ... de ez még nem elég ha éppen nem fáj és jól lennék hozzák a trombocitát meg hozzá a suprastint ,hogy leszedáljanak olyankor megint csak alszok. Minden hétfőn és csütörtökön reggel szurkálós vérvétel van ami nem a kedvencem és aki tudja ,hogy milyen vénáim vannak akkor az tudja ,hogy miért nem a kedvencem.... mivel semmien sincsen ... múltkor 6 szor szúrtak meg és azt mondták ,hogy jó akkor erről ennyit majd leveszi az aki kitalálta ... :/ 
Tegnap viszont kaptam egy jó hírt ami nem olyan nagy cucc de egy picike egy egész kevés pontosabban 0.02 sejtem már van úgy hogy kezdenek mozgolódni. :) Nem sok újat tudok írni .... Vagyis NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDEKINEK AKI VALAMILYEN MÓDON SEGÍTETT :) <3  Jó látni ,hogy vannak még emberek akik ennyire jószívűek . :) És köszönöm a szomszédunknak Petinek ,hogy megjavította a laptopomat és nagyon teccik rajta a Csőrikés téma :)
Nem igazán igérek sok mindent ,hogy minden nap írok de azért megpróbálok majd elég sűrűn írkálni ha keveset is de valamit. és Senki se aggódjon túl leszek ezen az egész száj-torok fájósdin mint már 1001 szer végig csináltam ezt!!!!!
Sok puziii :) (L)

2012. február 13., hétfő

Halihó emberek.
hát a mai napom sem telt sokkal érdekseben mint már megszokhattátok. Kicsit fáradtabb voltam meg fájt a torkom egy kicsit de kibírható .  Na de igazából nem is tom hol kezdejem.. Ma anyáéknak átkelett menni a Déméter házba ilyen lakógyűlés szerű megbeszélésre . Aztán ott elmondták ,hogy már nem tudja fenttartani az alapítvány ezt a házat és ,hogy csak akkor maradhatnak ott a szülők ha havi 30 ezer forintot kifizetnek... :/ Na de most jön a lényeg.. Szóval aki tud kérlek segítsen mert otthon fel kell újítani a lakást is meg ki kell fizetni mindenféle hiteleket stb és minden hónapban az megy ,hogy most mit e fizessünk be ,hogy maradjon kajára meg utazni . A lényeg ,hogy anyukámnak kell ,hogy itt tudjon lenni meg én is igénylem és ti is igényelnétek és bárki aki tud segíteni akármilyen kevés összeggel az kérem segítsen és írjon nekem a szabolili.nhl@gmail.com címre .
Számlaszámom:10404247-91445070-01720000   
Nagyon megköszönnénk ha valaki tudna nekünk segíteni!
Ha más nem oszd meg és add tovább !
Csóók

2012. február 10., péntek

Csak nézek ki a fejmeből és várok...

Na Halihó emberek.
Bocsánat ,hogy nem írtam de nem sok minden történt.
Mindennap kapom a trombocitát meg most már kezd rajtam kijönni a szteroid hatása minden 5 percben kirágnám a boxnak a falát . Éjszaka zsíros kenyérrel meg lencse főzelékkel álmodom, és egyik étkezéstől a másikig csak a kajára tudok gondolni. Ja és most már tök mind1 ,hogy steril vagy nem finom e vagy sem csak KAJA LEGYEN!
Szerencsére azért vannak pillanatok amikor nem a kajával foglalkozom hanem mondjuk olvasok . Vagy éppen tv-t nézek ,és aztán kezdődik előről az egész.
Ilyenkor este szerencsére van program fészbukkon boldogítjuk egymást AnnaCsujjal meg a többiekkel. Ja és előre is bocsánat akinek nem írtam vissza csak egyszerre annyian szoktatok írni ,hogy azt sem tudom hova kapjak.
Na de , tegnap éjszaka végig fájt a lábam meg a kezem állítólag attól ,hogy már lassan csak ,szépen elkezdenek dolgozni bennem ezek a kis sejtecskék. Hát úgy legyen !
Na Most megyek majd még vések valamit. :)


CSHÓÓÓK

2012. február 8., szerda

Unalom.. fáradtság

Sziasztok :)
Hát ez a mai bejegyzés nem lesz valami tartalmas nem sok minden történt... éjszaka fájt egy kicsit a hasam meg ilyen egyéb kis apróságok. Reggel meg volt a program aztán csak tv-ztem meg pihengettem. Anya délben elment kaját csinálni én addig olvastam meg pihengettem aztán annyira belefeledkeztem az olvasásba ,hogy elfelejtettem ebédet kérni... Nem baj utána bepótoltam egy kis hús leves meg pörköltes tészta... Azóta nem történt sok miden bámultam ki a fejemből..
Hát szerintem a napom további részében sem fog sokkal  több történni ... ma minden olyan unalmas és egyhangú....

PUSZI :)